Dokumentation af fødevarekvalitet
Fødevareindustrien har adgang til en række faciliteter inden for dokumentation af fødevarekvalitet. Fra kemiske analyser af indholdsstoffer til test af produkternes sensoriske egenskaber.
Pilotproduktion af emballager
Teknologisk Institut tilbyder pilotpakning af alle typer af produkter inkl. fødevarer. Pilotpakkeanlægget er godkendt af myndighederne til at producere fødevarer til pilotsalg i detailhandlen.
Udvikling og test af luftrensere og filterteknologier
Teknologisk Institut udvikler og dokumenterer effekten af renluft-løsninger overfor sundhedsskadelige partikler og gasser, både inde og ude.
Lugtlaboratorium
Teknologisk Institut har den nødvendige procesteknologiske viden og analyseudstyr til at rådgive virksomhederne inden for eksternt miljø og vi kan dokumentere at gældende miljøtilladelser overholdes.
Mikrobiologisk laboratorium - Fødevaresikkerhed
Mikroorganismer er en udfordring ved produktion af fødevarer. Teknologisk Institut har mange års erfaring med rådgivning af fødevareindustrien ved mikrobiologiske udfordringer.
Spildevandslaboratoriet
Teknologisk Institut har mange års erfaring med kemiske og bioteknologiske aspekter inden for rensning af spildevand. Idéer og teknologier udvikles og afprøves i vores laboratorier og faciliteter og b