
Automatiseringsløsninger til kødindustrien
Teknologisk Institut har opbygget state-of-the-art teknologier som vision-teknologier, sensorteknik, ultralyd til udvikling af automatiseringsløsninger.

Ramanspektroskopi
DFM tilbyder, ved brug af Ramanspektroskopi, kvalitativ og kvantitativ bestemmelse af udvalgte materialer på fast form eller i opløsninger. Endvidere tilbydes rådgivning omkring metoder og udstyr til

Udvikling af sundere kødprodukter
I vores pilot plant kan vi bidrage med udvikling af kødprodukter med mindre salt, mindre fedt og færre tilsætningsstoffer.

Mikrobiologisk laboratorium - Fødevaresikkerhed
Mikroorganismer er en udfordring ved produktion af fødevarer. Teknologisk Institut har mange års erfaring med rådgivning af fødevareindustrien ved mikrobiologiske udfordringer.

Partikelanalyser og partikelkarakterisering
Vi råder over en lang række forskelligt udstyr i vores partikellaboratorium til analyse og karakterisering af partikler.

Ekstruderingsanlæg til foder og fødevarer
Teknologisk Institut har opbygget et forsøgsanlæg med tre forskellige ekstruderingsanlæg. Anlægget kan bl.a. bruges til test og produktudvikling af ekstruderede produkter.