
Dokumentation af fødevarekvalitet
Fødevareindustrien har adgang til en række faciliteter inden for dokumentation af fødevarekvalitet. Fra kemiske analyser af indholdsstoffer til test af produkternes sensoriske egenskaber.

Måling af masse
DFM tilbyder kalibrering af OIML klasse E1 lodder med nominelle masser i området 1 mg – 20 kg med en usikkerhed (k=2) mindre end 1/3 af loddernes tolerance. Kalibreringerne er akkrediterede af DANAK i

Green Lab for Energy Efficient Buildings
Green Lab for Energy Efficient Buildings - GLEEB - er en videreudvikling af Teknologisk Instituts testfaciliteter, som dermed dækker alle relevante teknologier af betydning for energieffektivt byggeri.

Sensoriklaboratoriet
Teknologisk Institut har stor erfaring med sensoriske bedømmelser. Vores sensoriske laboratorium er akkrediteret efter ISO 17025.

Radioaktivitets-laboratorium
Radioaktivitets-laboratoriet råder over udstyr til måling af alfa-, beta- og gammastråling, herunder flere væskescintillations-spektrofotometre.

Kemiske og mikrobiologiske analyser
Kemisk og Mikrobiologisk Laboratorium råder over moderne laboratorier med avanceret analyseudstyr.