
Dokumentation af fødevarekvalitet
Fødevareindustrien har adgang til en række faciliteter inden for dokumentation af fødevarekvalitet. Fra kemiske analyser af indholdsstoffer til test af produkternes sensoriske egenskaber.

Kemisk karakterisering af drikkevand
Faciliteter til produktudvikling og test af teknologi til overvågning eller rensning af vand, eller til prøvning af komponenter til drikkevand findes hos Teknologisk Institut.

Måling af optisk effekt
DFM har faciliteter til kalibrering af optiske power metre og detektorer. Power meters måleevne og fotodetektorers responsivitet bestemmes. Kalibreringsydelserne er DANAK akkrediterede i henhold til ISO 17025.

Kemiske og mikrobiologiske analyser
Kemisk og Mikrobiologisk Laboratorium råder over moderne laboratorier med avanceret analyseudstyr.

3D-print af fødevarer
Teknologisk Institut tilbyder faciliteter til afprøvning af 3D-teknologi til printning af fødevarer. Her kan fødevareindustrien arbejde med produkt- og konceptudvikling indenfor 3D-fødevareprint.

Sygdomsmodellering og Bioprinting
Bioneer har etableret avancerede laboratoriefaciliteter som gør det muligt at efterligne sygdomme i laboratoriet. Herved kan sygdomsmekanismer undersøges og nye lægemiddelkandidater identificeres.