GTS-institutterne bringer ny teknologisk viden i spil i danske virksomheder

Læs mere

Danmarks teknologiske infrastruktur

Cobot Lab

Teknologisk Institut kan skabe en succesfuld og sikker implementering af robotter, der kan arbejde tæt sammen med mennesker.

Vores Cobot Lab i Odense indeholder de nyeste cobot-teknologier – både kollaborative robotter, men også tilbehør så som gribere, kameraer, sensorer og sikkerhedskomponenter.

Vi tilbyder skræddersyet viden om disse teknologier, så der kan identificeres risici og potentialer ved at anvende cobots, og vi kan uvildigt vejlede i, hvilken løsning der er bedst.

Vi kan kort sagt hjælpe med at udnytte det fulde potentiale af cobots i industrien.

Skræddersyet, uvildig rådgivning

Vi tilbyder teknologiudviklingsforløb, som typisk starter med identificering af automationspotentialer ved brug af cobots. Med afsæt i de mest velegnede cases udvikler vi - i tæt samarbejde med kunden - koncepter udvalgt på baggrund af en uvildig teknologiscreening.

Forløbet involverer løbende relevante medarbejdere, og på den måde sikres der ejerskab for løsningen samt rodfæstning af viden, som kan bruges i fremtidige investeringer.

Vi har et internationalt netværk med specialister inden for alle afkroge af kollaborativ robotteknologi og robotsikkerhed, da vi bl.a. står i spidsen for de to europæiske projekter COVR og Cobot Knowledge Lab, som begge understøtter udbredelsen af kollaborative robotter.
 

Teknologisk Institut kan hjælpe medLæs mereServices og ydelser tilknyttet faciliteten


Del med dine kolleger