GTS-institutterne bringer ny teknologisk viden i spil i danske virksomheder

Læs mere

Danmarks teknologiske infrastruktur

Autonomous Robotics Lab

Teknologisk Institut kan hjælpe virksomheder med at afklare, hvor og hvordan autonome, mobile robotter og droner kan gøre en forskel.

Intelligente, selvkørende robotter kan i stigende grad tilpasse sig omskiftelige omgivelser og udføre komplekse opgaver – og de bliver derfor i stigende grad også sat i arbejde uden for de normalt beskyttede produktionsmiljøer.

Robotlaboratoriet Autonomous Robotics Lab hjælper virksomheder med at udnytte det fulde potentiale af denne nye generation af robotter – og sørger for, at de er sikre at omgås.

Når robotter skal overføres fra fabriksgulvet til nye domæner og applikationer, kræver det ofte avanceret teknologi, eftersom de i nogle tilfælde skal navigere i ofte mere ustrukturerede og ukendte miljøer. Det er traditionelle robotter som udgangspunkt ikke gode til. Men med kunstig intelligens, nye, avancerede sensorer og teknologier til bedre menneske-robot-samspil kan vi skabe nye muligheder for robotterne.

Robot- og dronespecialisterne tilknyttet laboratoriet er eksperter inden for blandt andet indendørs og udendørs mobile robotter og droner, positions- og navigationsteknologier, kortlægningsteknologier, robotsikkerhed, kunstig intelligens og avancerede kameraer.

I Autonomous Robotics Lab foregår følgende: 

 


Læs mereServices og ydelser tilknyttet faciliteten


Del med dine kolleger