GTS-institutterne bringer ny teknologisk viden i spil i danske virksomheder

Læs mere

Danmarks teknologiske infrastruktur

Opsamling af produktionsdata

Opsamling af produktionsdata 

Ved hjælp af vores IoT Sensor Toolkit kan I hurtigt og billigt finde ud af, om datadrevne indsigter er en investering værd for jer. Typisk ser et forløb således ud: 

  1. Analyse: Hvilket problem prøver vi at løse? Kender vi årsagen til problemet? Hvordan tester vi vores hypotese? Hvilke data har vi allerede? Hvilke data har vi brug for? 
  2. Måling og test af teser om årsags-/virkningsforhold: Vi opsætter sensorer og måleudstyr vha. IoT Sensor Toolkit 
  3. Evaluering og prioritering ift. værdi/impact: Passer vores antagelser om årsag/virkning? Hvor værdifulde er de indsamlede data? Hvilke data får I mest ud af at opsamle? 
  4. Hjælp til at finde løsninger/leverandører: Vi afdækker markedet og udarbejder kravspecifikationer/ behovsbeskrivelse og indhenter tilbud. 
  5. Installation, indkøring og kalibrering af den valgte løsning i produktionen: Vi tester dataflowet, sætter brugergrænsefladen op og instruerer relevante medarbejdere 
  6. Udvikling af early warning funktion: Vi sætter alarmer op til både pc og smartphone, så I bliver advaret, hvis nogen af de indsamlede data viser, at noget er ved at gå galt 

Er du nysgerrig efter at se en visualisering af jeres live data og historiske data fra produktionen igennem en testperiode? Så kontakt os.

Kontaktperson 

Poul Skouboe 

24 44 74 67  

 poul.skouboe@alexandra.dk 

Læs, hvordan dataopsamling har skabt værdi for vores kunder både i landbruget og i industrien.Læs mereFacilitetens adresse
Alexandra Instituttet - Åbogade 34 - 8200 Aarhus N

Kontaktperson
Poul Skovboe
93 50 89 17
poul.skouboe@alexandra.dk

Services og ydelser tilknyttet faciliteten
  • Teknisk support eller hjælp til at anvende faciliteten


Del med dine kolleger